Microsoft 365 omgeving

Inrichting en advies: Microsoft Teams

Bijna iedere school heeft in de afgelopen jaren Teams gebruikt. Het aanmaken van nieuwe Teams heb je waarschijnlijk wel geregeld. Maar hoe ga je om met de levenscyclus van Teams? Verwijder je de Teams aan het schooljaar of kies je ervoor om alles te archiveren? Onze consultants weten precies welke instellingen je moet aanpassen.

Microsoft stopt niet met het ontwikkelen van Teams. Ieder kwartaal komen er vele functies bij. Soms moet je als beheerder hier de policies voor aanpassen. Of je maakt een aanpassingslijst voor je eigen netwerkleverancier. Hiervoor moet je wel op de hoogte zijn van de mogelijkheden.

Inrichting en advies van Microsoft Teams: wat levert het op?

Onze consultants geven je een actueel overzicht van de vernieuwingen binnen Teams en bespreken welke impact dit heeft voor beheerders. Indien gewenst nemen zij de instellingen voor je door en passen ze deze ter plekke aan. Met onderwijs-DNA in het bloed weten de experts precies welke instellingen je moet aanpassen voor je collega’s. Zo haal je nog meer uit Teams en wordt het werken ermee nog makkelijker.

Bekijk ook de training Teams voor Beheerders

Meer ondersteuning en advies

Onze consultants zijn breed inzetbaar en ondersteunen je graag. Ze hebben zelf voor de klas gestaan en werken al ruim 25 jaar met Microsoft. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat onderwijs en ICT samen te brengen en zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer over onze ondersteuning en advies

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Onze consultants

Jan en Maurits zijn breed inzetbaar en helpen je graag.