Achter de schermen

Samenwerking met ITS

Goed nieuws! Wij werken samen met ITS: een ervaren ICT-partner voor het basis en speciaal onderwijs. Klanten van ITS kunnen via ons voordelige onderwijslicenties afnemen, bijvoorbeeld voor Impero Classroom en Ekco Back-up.

Klanten van ITS kunnen via ons voordelige onderwijslicenties afnemen, waaronder:

  • Impero Classroom: een handig hulpmiddel voor klassenmanagement, waarmee leerkrachten inzicht krijgen in de schermen van de leerlingen. Zo zien ze precies welke leerlingen afgeleid zijn en hebben ze verschillende opties om hen weer laten focussen. Impero Classroom geeft leerkrachten extra ogen en handen, en de ruimte om leerlingen overzichtelijk te begeleiden.
  • Ekco Back-up: een gebruiksvriendelijke back-upoplossing die al jullie data en gegevens veiligstelt: data in Microsoft 365 (denk aan e-mail, SharePoint, OneDrive en Teams) of in Google Workspace. Zo kunnen alle werkzaamheden en processen snel weer worden voortgezet na onverwachte gebeurtenissen en blijft de continu├»teit van het onderwijs beter gewaarborgd!

Over ITS

ITS is een ervaren ICT-partner voor een groot aantal scholen in het basis- en speciaal onderwijs, voornamelijk in de randstad. ITS zorgt ervoor dat leerlingen en medewerkers kunnen werken via een betrouwbaar en snel netwerk. Ook hebben scholen via ITS toegang tot vele ICT-voorzieningen zoals laptops, tablets en touchscreens. Lees meer op de website van ITS.