over-aps-it-diensten

Ook bij ons aansluiten?

APS IT-diensten is een succesvolle speler in het basis- en speciaal onderwijs. Bijna 100% van de scholen maakt gebruik van onze dienstverlening, waardoor wij in staat zijn zeer grote schaalvoordelen te realiseren. Daarmee dragen we bij aan de digitalisering van het Nederlandse onderwijs.

Wie kunnen zich bij ons aansluiten?

Behoort je organisatie tot één van onderstaande eenheden? Dan heten we je graag van harte welkom!

  • Basisscholen / IKC
  • de besturen waar basisscholen onder resulteren
  • Speciaal onderwijs (van 0-18 jaar)
  • Samenwerking Verband Passend Onderwijs (SWV)
  • Schoolbegeleiding dienst (SBD) / Schooladvies dienst (SAD)
  • Administratiekantoren gerelateerd aan onderwijs
  • Cultuur Kunst Educatie
  • Particulier basisonderwijs
  • Organisaties met Zorg-Onderwijs combinatie

Wat bieden wij?

Lage prijzen en gunstige voorwaarden
Om ICT betaalbaar te maken voor het onderwijs onderhandelen namens alle onderwijsinstellingen in Nederland uitvoerig met softwareleveranciers voor de beste prijs en voorwaarden. Dit doen we samen met onze partners Surf, voor het hoger en wetenschappelijk onderwijs, en SLBdiensten, voor het voortgezet onderwijs. Hiermee realiseren we aantrekkelijke overeenkomsten met hoge kortingen. Vrijwel alle onderwijsinstellingen in Nederland schaffen dankzij deze overeenkomsten voordelig hun software aan.

Ruim actueel aanbod
We bieden een ruim actueel aanbod aan licenties en online diensten van uiteenlopende leveranciers. Via onze webshop kun je eenvoudig de producten met elkaar vergelijken en een bestelling plaatsen. Wij regelen daarna de registratie zodat je daar geen omkijken naar hebt. Regelmatig inventariseren wij de behoeften binnen het ( speciaal) basisonderwijs. Blijkt er vraag naar een bepaald product, dan gaan wij onderhandelen met de betreffende leverancier.

Gratis webinars, bijeenkomsten en instructies

Naast het regelen van voordelige licenties en online diensten, ondersteunen we scholen en besturen ook bij het optimaal inzetten van ICT in de praktijk.  We delen onze kennis met talrijke gratis webinars, informatiebijeenkomsten, praktische handleidingen en video-instructies.

Trainingen

We verzorgen verschillende trainingen die ervoor zorgen dat je optimaal gebruikmaakt van je licenties. Zo geven we o.a. trainingen over het beheren Microsoft 365, lesgeven en samenwerken met Teams en het stimuleren van 21e eeuwse vaardigheden met Adobe. Ook kunnen we trainingen op maat op elk gewenste locatie verzorgen.

Advies op maat
Speciaal voor de ondersteuning van ICT-beheerders, zijn onze consultants dagelijks bij vele scholen in het land aanwezig om deskundig advies op maat te geven op technische vraagstukken.

Deskundige Servicedesk

Onze Servicedesk staat iedere werkdag tussen 8.30 en 17.00 klaar om uiteenlopende vragen te beantwoorden en je te informeren over onze dienstverlening. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze vrijwel elke vraag direct beantwoorden.

Altijd up to date
Indien een licentietermijn verstrijkt ontvang je van ons een e-mail. Zo voorkomen we dat onderwijsinstellingen met verlopen licenties werken. Daarnaast houden we je op de hoogte van de meest recente trainingen, informatiebijeenkomsten, webinars en handleidingen, door je regelmatig een nieuwsbrief te sturen. We hebben diverse nieuwsbrieven waar je je voor kan aanmelden.

Korting op ICT voor thuisgebruik
Schoolspot.nl is de ICT-webwinkel voor iedereen in het (speciaal) basisonderwijs. Medewerkers en (ouders van) leerlingen kunnen voor thuisgebruik via de webshop van schoolspot.nl software, hardware, gadgets en online cursussen bestellen met hoge onderwijskortingen. 

Hoe kun je aanmelden?

Wil je ook een relatie worden van APS IT-diensten? Graag verzoeken we je dan om het inschrijfformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de dienstverlening van APS IT-diensten en wat wij voor je school en/of bestuur kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze relatieadviseur Carmen van der Aa.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl