over-aps-it-diensten

Nieuwsbrieven en online artikelen

Wij vinden het belangrijk om onze kennis te delen, je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en te informeren over de mogelijkheden bij het toepassen van ICT in de praktijk. Dit doen we onder andere met onze digitale nieuwsbrieven. Omdat niet al het nieuws voor iedereen in het (speciaal) basisonderwijs even relevant is, hebben we digitale nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen.

  • 21e eeuwse vaardigheden: met voorbeelden, tips en praktijkervaringen voor leerkrachten en i-coaches om met behulp van ICT met 21eeuwse vaardigheden aan de slag te gaan. Deze nieuwsbrief wordt één keer per kwartaal verstuurd. Meld je hier aan »

  • Online lesgeven en samenwerken met Microsoft 365: met praktische tips, handleidingen, het laatste nieuws, gratis webinars en trainingen over het online lesgeven en samenwerken met toepassingen zoals Teams en OneNote in Microsoft 365. Deze nieuwsbrief wordt iedere 6 weken verstuurd en is interessant voor iedereen die werkt met Microsoft 365. Meld je hier aan »

  • Implementatie en beheer van Microsoft 365-omgevingmet de nieuwste functionaliteiten, ontwikkelingen en tips voor de hoofdbeheerder van de Microsoft 365 omgeving in het (speciaal) basisonderwijsDeze nieuwsbrief wordt maandelijks verstuurd. Meld je hier aan »

  • Privacy: hierin vind je tips en het laatste nieuws over de AVG in het basisonderwijs. Deze nieuwsbrief is bedoeld voor functionarissen gegevensbescherming (FG's) en iedereen die hierin geïnteresseerd is. Deze nieuwsbrief wordt één keer per kwartaal verstuurd. Meld je hier aan »

Daarnaast hebben we een algemene maandelijkse nieuwsbrief met het laatste nieuws over de licenties en online diensten in ons portfolio en ondersteuning bij het toepassen van ICT in de onderwijspraktijk. Ook hebben we een speciale nieuwsbrief voor netwerkbeheerders die scholen ondersteunen bij het onderhoud en beheer van hun ICT-omgeving.

Het laatste nieuws: online artikelen

Op de nieuwspagina vind je de meest recente artikelen rondom APS IT-diensten en ICT in het (speciaal) basisonderwijs. Ook voor deze artikelen kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief. Je ontvangt de meest recente artikelen dan ieder kwartaal in je mailbox. Wat kun je verwachten?

  • Uitgebreide en vakinhoudelijke artikelen: de laatste technologische ontwikkelingen en interviews met experts
  • Leerkrachten, ICT’ers en bestuurders aan het woord: aansprekende en persoonlijke praktijkverhalen
  • Hoe zetten andere scholen en besturen ICT in en wat kun je van hen leren?

Voorheen ontving je de artikelen in een papieren exemplaar: het magazine Achter de schermen. Bekijk de laatste editie.

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl