over-aps-it-diensten

Meld je aan voor onze nieuwsbrieven!

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ICT-ontwikkelingen in het basisonderwijs? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om ICT toe te passen in de onderwijspraktijk? Op deze pagina meld je je aan voor onze digitale nieuwsbrieven. We hebben er meerdere, zo kun je zelf kiezen welke onderwerpen jou interesseren!

Algemene maandelijkse APS nieuwsbrief

Hierin lees je het laatste nieuws over de licenties en online diensten in ons portfolio. Ook ondersteunen we je bij het toepassen van ICT in de onderwijspraktijk. We versturen deze nieuwsbrief iedere maand.

Meld je aan voor de algemene APS nieuwsbrief

Implementatie en beheer van de Microsoft 365 omgeving

Houd jij je bezig met het beheer van de Microsoft 365 omgeving? Via deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten en ontwikkelingen. Ook geven we handige tips om de schoolomgeving goed en veilig in te richten. We versturen deze nieuwsbrief één keer in de zes weken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief: implementatie en beheer

ICT in de onderwijspraktijk

In deze nieuwsbrief word je geïnspireerd om ICT-hulpmiddelen zoals Teams, OneNote en Outlook toe te passen tijdens het lesgeven en (online) samenwerken. We geven praktische tips, voorbeelden en delen ervaringen van andere scholen. Ook lees je hoe je met leerlingen aan de slag gaat met 21e eeuwse vaardigheden zoals mediawijsheid. We versturen deze nieuwsbrief één keer in de zes weken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief: ICT in de onderwijspraktijk

Privacy en AVG

Ben jij de Functionaris Gegevensbescherming (FG) in de onderwijsorganisatie of heb je interesse in onderwerpen zoals privacy en AVG? In deze nieuwsbrief delen we het laatste nieuws over de AVG in het basisonderwijs en geven we tips om de privacy van leerlingen, medewerkers en ouders te beschermen. We versturen deze nieuwsbrief één keer per kwartaal. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief: privacy en AVG

Achter de schermen

Via Achter de schermen lees je uitgebreide en vakinhoudelijke artikelen, interviews met experts en persoonlijke praktijkverhalen van leerkrachten, ICT’ers en bestuurders. Laat je inspireren door hoe andere scholen en besturen ICT inzetten! Voorheen ontving je deze artikelen in een papieren exemplaar: het magazine Achter de schermen. Bekijk de laatste editie.

Ook voor deze artikelen kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief. Je ontvangt de meest recente artikelen dan ieder kwartaal in je mailbox.

Meld je aan voor de nieuwsbrief: Achter de schermen

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl