Trainingen en bijeenkomsten

Creatieve en innovatieve oplossingen bedenken met Minecraft Education

In de virtuele wereld van Minecraft bouwen leerlingen structuren en bedenken zij innovatieve oplossingen. Hierdoor prikkelt het spel hun creativiteit en probleemoplossend vermogen; belangrijke 21e eeuwse vaardigheden die kinderen voorbereiden op de toekomst.

Als leerkracht kun je Minecraft Education eigenlijk voor iedere les inzetten. Denk aan rekenen, verkeer of geschiedenis. Gelukkig hoef je de lessen niet helemaal zelf te bedenken, want er bestaan speciale lessen waar je gebruik van kan maken! Ook over actuele thema’s zoals leven met de cloud. Ontdek de mogelijkheden van Minecraft en krijg inspiratie om het spel zelf toe te passen in je lessen!

Disclaimer: de informatie in dit webinar is actueel tijdens het moment van opname. Aan de inhoud van de webinars kunnen geen rechten worden ontleend.

Aan de slag met Minecraft

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Hulp nodig? Of wijzigingen doorgeven?

Handige linkjes

Bekijk je licenties, lees de handleidingen of ga naar de wijzigingsformulieren.

Heb je vragen?

Onze Servicedesk staat elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar en is bereikbaar via 030 - 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl