Trainingen en bijeenkomsten

Ontdek kwetsbaarheden met beveiligingsanalyses

Als ICT-beheerder ben je verantwoordelijk voor een veilige onderwijsomgeving. Hiervoor is het belangrijk dat je weet waar de kwetsbaarheden zitten. Een beveiligingsanalyse geeft inzicht in deze risico’s, waardoor je gericht actie kunt ondernemen en de kans op ongewenste scenario’s verkleint. Ook helpt een analyse vast te stellen waar jullie staan qua volwassenheidsniveau, kijkend naar het IBP-normenkader.

Tijdens dit webinar licht Tonny Plas (Privacy op School) toe waarom het zo belangrijk is om inzicht te krijgen in de beveiligingsrisico’s van je omgeving. Ook kom je te weten hoe oplossingen als Holm Security, Cloud Life en Microsoft Defender helpen het beveiligingsniveau van de onderwijsinstelling te analyseren. 

Disclaimer: de informatie in dit webinar is actueel tijdens het moment van opname. Aan de inhoud van de webinars kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie over dit onderwerp

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Hulp nodig? Of wijzigingen doorgeven?

Handige linkjes

Bekijk je licenties, lees de handleidingen of ga naar de wijzigingsformulieren.

Heb je vragen?

Onze Servicedesk staat elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar en is bereikbaar via 030 - 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl