Lesgeven en samenwerken op afstand met Teams

 

Veel scholen werken al met Microsoft Teams in de klas. Nu het kabinet heeft besloten dat alle scholen de komende weken dicht zijn, krijgen we extra veel vragen over samenwerken met collega's en leerlingen en lesgeven op afstand met Microsoft Teams. Op deze pagina lees je hoe je als school kunt werken met Teams.

 

 

 

Informatie voor beheerders

Wil je weten hoe je Teams voor je school activeert en welke mogelijkheden er zijn? We geven je de informatie die nodig is om een antwoord te krijgen op je inrichtingsvragen.

 

 

 

 

Online lesgeven in Teams

Als je als leerkracht gevraagd wordt om de lessen en het contact met leerlingen en collega’s op afstand voort te zetten via Teams, zul je je wellicht afvragen hoe je dit kunt realiseren. Met Teams kun je online opdrachten aanbieden, duidelijke begeleiding bieden en bruikbare feedback geven aan leerlingen.

 

Samenwerken in Teams

Wil je gaan samenwerken met collega's en leerlingen in Teams? Of met ouders communiceren? Met Teams kun je gemakkelijk met elkaar communiceren, veilig bestanden delen en gezamenlijk werken aan documenten. We leggen je uit wat de mogelijkheden zijn en hoe je gestructureerd met een groep kan werken in Teams.                                                                                                                                              

Ook interessant voor u:

Online ondersteuning Teams

We willen scholen en schoolbesturen graag ondersteunen bij inrichtingsvraagstukken rondom Teams en bieden daarom online ondersteuning aan via Teams.  

Daarnaast bieden we ook online ondersteuning aan leerkrachten over het gebruik van Teams in de klas. Heb je vragen over beheer of gebruik van Microsoft Teams? Stel ze gerust aan onze experts.

                                                            

Basistraining Teams beheren

Goed beheer en duidelijke afspraken zijn nodig om effectief gebruik door leerkrachten en leerlingen te bevorderen.

Hoe je dit doet, hoor je tijdens onze basistraining Teams (1 dag).                                                                                       

 

 

 

 

Microsoft Basis Cloudbundel

Op deze pagina vind u cloudbundels voor leerlingen en medewerkers. De bundels bestaan uit alle online producten uit het Microsoft-basispakket, waaronder Microsoft 365 A3 en Office 365 ATP plan 1.