Licentie

Sales Education - Attach Licentie - Step-up voor Basis Licentie

Dit is de aanvullende licentie voor Sales Education (gelijk aan Enterprise), wat je tools geeft voor alles wat met verkoop te maken heeft.

  • Aanvullende licentie, alleen te bestellen wanneer je een geschikte basislicentie hebt
  • Alles voor de klantreis, inspelen op de behoeftes van de klant
  • Een verkoopcontactoplossing op basis van inzichten

Dynamics 365 Sales - attach licentie

Dynamics 365 Sales is slimme CRM software die mensen, data en processen samenbrengt. Zo creëer je nieuwe kansen voor jullie onderwijsorganisatie en ben je altijd en overal op de hoogte van alles wat er speelt bij al jullie klantrelaties. Je biedt hiermee je klanten, partners en leveranciers een eersteklas ervaring.

De software geeft je een compleet overzicht van het klantenbestand, waarbij er goed ingespeeld kan worden op de (wisselende) behoeftes.

Dynamics 365 Sales geeft verkopers de mogelijkheid hechte relaties op te bouwen, acties uit te voeren op basis van inzichten en sneller deals te sluiten. Gebruik Dynamics 365 Sales om je accounts en contactpersonen bij te houden, je verkopen van potentiële klant tot order te onderhouden en je verkoopmaterialen te maken. Je kunt ook marketinglijsten en campagnes maken en er serviceaanvragen mee volgen die zijn gekoppeld aan specifieke accounts of verkoopkansen.

Hieronder geven we voorbeelden van wat je met Sales Education kan doen:

  • Verkopen stimuleren van potentiële klant tot contanten: bereik een consistentere verkoopinteractie door het verkoopproces te volgen door elke fase: van het maken van een potentiële klant tot het sluiten van de verkoop. Meer informatie: Het verkoopproces begrijpen.
  • Verkoopprognoses: voorspel hoeveel omzet jullie verkoopteam binnen een bepaald tijdsbestek genereert. Geeft inzicht in individuele verkoopprestaties, zodat je proactief risico’s kunt herkennen en coaching kunt bieden. Meer informatie: Nauwkeurige omzet voorspellen met verkoopprognose.
  • Aanbevolen procedures afdwingen met draaiboeken: automatiseer herhaalbare processen en kijk wat de beste (re)actie is op gebeurtenissen die van invloed zijn op de verkoop. Meer informatie: Aanbevolen procedures afdwingen met draaiboeken.
  • Marketingcampagnes uitvoeren en volgen: promoot jullie onderwijsorganisatie en verbeter de verkoop met gerichte marketingcampagnes. Houd klantrespons en kosten van elke campagne bij. Meer informatie: Aan de slag met marketing binnen de app (Sales).

Meer over de mogelijkheden van Dynamics 365 sales.

Wil je uitgebreid weten wat de precieze verschillen zijn tussen de mogelijkheden van een Sales Education (is gelijk aan Enterprise) Team Member, Sales Premium en Sales Professional licentie? Kijk dan in de tabel op pagina 25 van de Licensing Guide voor Dynamics.

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaarPlaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft

Je hebt één van de volgende licenties ook nodig:

Customer Service Education (CS) - Basis Licentie