Home

Microsoft 365 Education A3

Microsoft 365 Education A3 is een uitgebreide bundel waarmee medewerkers en leerlingen altijd en overal veilig toegang hebben tot hun eigen Microsoft-omgeving. Denk hierbij aan e-mail, het delen van documenten, verschillende presentatieproducten en een videoplatform. Je hebt geen servers meer nodig in de school voor documentopslag én een beheerder kan apparaten via de cloud eenvoudig beheren met Endpoint Management (Intune).

Met OneNote en Teams hebben leerlingen een eigen leeromgeving die het leerproces ondersteunen. Alle gebruikers krijgen een eigen Office 365 account waarin alle Office 365 apps te vinden zijn waar deze gebruiker recht op heeft.

Ook bevat Education A3 alles om aan de eisen voor de AVG te voldoen. Denk hierbij aan het toekennen van rechten op documenten, zodat alleen personen voor wie het bedoeld is de documenten kunnen zien. Daarnaast maakt A3 het mogelijk om volledig in de cloud te werken. Werk je nog on-premise? Vanuit de cloud heb je nog steeds on-premise rechten.

Inhoud van Microsoft 365 A3: 

Microsoft 365 A3 bevat de volgende onderdelen:

Op onderstaande afbeelding zie je de onderdelen van Microsoft 365 A3 en hoe het basispakket zich verhoudt tot deze Microsoft 365 A3 licentie:

a5

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl