Ondersteuning en Advies

Bewustwording: omgang met gevoelige ICT-systemen

Hoe bewust gaan de medewerkers in jouw onderwijsorganisatie om met gevoelige data? Waarschijnlijk gebruiken jullie verschillende systemen. En in veel van deze systemen gaat belangrijke, maar gevoelige data rond. Denk aan rapportcijfers, zorgdossiers of paspoortkopieën. Wij helpen je graag met deze bewustwording bij collega’s.

Je collega's weten vast al dat zij niet op linkjes in verdachte mails moeten klikken. Maar houden zij zich wel echt aan dit advies? Binnen Microsoft 365 kun je een phishing mail campagne opzetten. Hiermee controleer je hoe bewust medewerkers in jouw organisatie omgaan met phishing mails. Afhankelijk van de resultaten kun je jij je hen dan adviseren.

Wat levert deze dienst op?

Bewustwording in de organisatie is ontzettend belangrijk. Gebruikers moeten zich bewust zijn van de gevaren van buitenaf, en moeten weten hoe zij goed omgaan met gevoelige gegevens. Zo is de kans op datalekken of het kwijtraken van gegevens veel kleiner.

Meer ondersteuning en advies

Onze consultants zijn breed inzetbaar en ondersteunen je graag. Ze hebben zelf voor de klas gestaan en werken al ruim 25 jaar met Microsoft. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat onderwijs en ICT samen te brengen en zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer over onze ondersteuning en advies