Microsoft 365 omgeving

Inrichting en advies: Power Platform

Power Platform bevat applicaties waarmee je zonder kennis van coderen apps kunt bouwen, workflows kunt versnellen en optimaliseren, maar ook analyses kunt maken in de breedste zin van het woord. Onze consultants laten je graag de mogelijkheden voor het onderwijs zien en geven advies over hoe je processen het beste inricht.

Een van de apps binnen het Power Platform is Power Automate. Met deze app kun je bijvoorbeeld documentstromen inrichten (SharePoint lijsten of Forms) of andere processen automatiseren die veel handmatige acties vragen. Denk aan:

  • Documentmanagement: verlopen van document, automatische mail wanneer een document moet worden geredigeerd
  • Processen voor in- en uitdiensttreding: afhandelingen van absentiemeldingen

We geven advies over hoe je de inrichting van het Power Platform het beste aanpakt en ondersteunen hierin.

Inrichting en advies Power Platform: wat levert het op?

Met een goed ingericht Power Platform zorg je ervoor dat werkstromen geautomatiseerd zijn. Dit betekent dat de processen weinig handmatige handelingen vragen; deze hoef je alleen af en toe te controleren.

Meer ondersteuning en advies

Onze consultants zijn breed inzetbaar en ondersteunen je graag. Ze hebben zelf voor de klas gestaan en werken al ruim 25 jaar met Microsoft. Hierdoor zijn ze als geen ander in staat onderwijs en ICT samen te brengen en zijn ze goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer over onze ondersteuning en advies

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl

Onze consultants

Jan en Maurits zijn breed inzetbaar en helpen je graag.