Efficient werken

Samenwerken met collega’s

Hoewel je op school al veel contact hebt met je collega’s vindt er ook online veel samenwerking plaats. Juist nu, in een periode waarin mogelijk niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn. In het onderstaande rijtje vindt je handige apps die de digitale samenwerking nóg eenvoudiger maken.  

Teams 

Het welbekende Teams is een op chat gebaseerde digitale (samen)werkplek. Hier is ruimte voor onder andere chats, online vergaderingen, audioconferenties, webconferenties, bestandsdeling en lesgroepen.

Begin bij het begin

Om je te ondersteunen bij de samenwerking met collega's, hebben wij allerlei video's en handleidingen geschreven. Bekijk bijvoorbeeld onderstaande video die je stap voor stap uitlegt hoe Teams je kan helpen om effectief samen te werken. 

Wil je nog meer weten over de mogelijkheden die Teams biedt op het gebied van samenwerken? Vraag dan een training op maat aan of bekijk onze handleidingen.

iBabs 

Wist je dat we gemiddeld 30 uur per maand vergaderen? Dat is bijna een fulltime week! Je wilt deze tijd natuurlijk zo effectief mogelijk benutten. Daarom hebben we een lijstje met handig tips om zo efficiënt mogelijk te vergaderen.

De app iBabs kan je daar ook bij helpen. Zo kun je met de app eenvoudig alle details rondom een vergadering regelen om tijd te besparen. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een agenda en het vaststellen van acties en besluiten. 

Whiteboard 

Whiteboard is een digitaal schoolbord dat je het beste kunt vergelijken met het digibord in de klas. Handig om bijvoorbeeld uitleg mee te geven of om mee te brainstormen tijdens een vergadering. Wil je zelf aan de slag met Whiteboard? Klik dan hier

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl