Home

Wat heb ik aan een bestuursverklaring?

Met een bestuursverklaring verbind je de scholen en het bestuurskantoor met elkaar. Zo kun je bovenschools inloggen en handelen voor alle accounts (de onderliggende scholen én het bestuurskantoor). Op deze pagina vertellen we je meer.

Een groot voordeel van een bestuursverklaring is dat je allerlei zaken kan regelen voor de onderliggende scholen. Denk aan:

  • het invullen van de jaaropgave
  • het bestellen van licenties
  • het bestellen van bestuurslicenties, waarmee je in één keer voor de volledige organisatie licenties bestelt (let op: een bestuurslicentie bieden we nog niet voor ieder product aan)

De scholen houden wel hun eigen relatiecode en medewerkers met een beheerdersaccount kunnen bepaalde zaken ook nog steeds regelen voor hun eigen school. 

Daarnaast verschijnen de licenties van het gehele bestuur in het portfolio. Zo heb je direct een goed overzicht van de licenties van je bestuurskantoor én alle onderliggende scholen. Ook ontvang je één verzamelfactuur met een overzicht van de licenties per school. 

Let op: alle tekenbevoegden worden beheerders van hun school. Zij kunnen dus nog bestellingen plaatsen en jaaropgaves invullen voor hun eigen school. Maar: de tekenbevoegde van het bestuur moet de bestellingen ondertekenen. Je hebt zelf de verantwoordelijkheid om dit te communiceren naar de tekenbevoegden.

Ga naar de bestuursverklaring

Via dit formulier vul je de bestuursverklaring in. 

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl