Implementatie & beheer

Adobe Console

Als je gebruikmaakt van onze Adobe producten, vormt de Admin Console de basis voor het toevoegen of verwijderen van gebruikers én het beschikbaar stellen van de gelicentieerde producten.

Als school of bestuur heb je meestal 1 beheerder die daar verantwoordelijk voor is. De mogelijkheid bestaat om meerdere beheerders aan te stellen die gebruikers kunnen toevoegen. Dit kan via handmatige invoer of door het importeren van een CSV bestand, waarbij je bijvoorbeeld de Active Directory als basis kunt gebruiken.

Ook kun je op eenvoudige wijze gebruikers verwijderen, omdat ze bijvoorbeeld niet meer werkzaam zijn bij je onderwijsinstelling. Aan de gebruikers koppel je vervolgens de producten waar men recht op heeft.

Tip: vanuit de Admin Console kun je direct een aanvraag voor ondersteuning indienen.

Wil je aan de slag met de inrichting van de Admin Console? Lees dan onze handleiding, hier leggen we je uit welke stappen je moet nemen.

Meer informatie

Wil je echt alles weten over de Admin Console? Kijk dan op deze pagina.

Adobe is voortdurend bezig om de Admin Console te verbeteren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Daarover ontvang je regelmatig bericht vanuit de Console. Wanneer er grote aanpassingen plaatsvinden houden wij je op de hoogte.

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl