Licentie

FileMaker - instellingslicentie

Met FileMaker kun je eenvoudig apps ontwikkelen en leerling- en personeelsgegevens registreren. Dit is de licentiebundel met FileMaker Server en FileMaker Pro Advanced.

  • Plan jouw evenement en project tot in detail
  • Beheer leerlinggegevens
  • Ontwikkel apps op maat

Wat kun je met FileMaker?

FileMaker is een handige tool waarmee je met weinig codeerkennis professionele apps bouwt. Het is een 'low-code' platform, waardoor je zelf snel aan de slag kan gaan met behulp van al bestaande sjablonen en voorbeelden.

Je kunt denken aan apps voor het registeren van gegevens, ondertekenen van documenten of het plannen van projecten en bijeenkomsten. Alle ontwikkelde apps kun je ook goed beveiligen en daardoor veilig delen met anderen. Ben je nieuwsgierig hoe de Novae Popschool FileMaker gebruikt? Lees dan hier de gebruikerservaring.

Digitaal ondertekenen

FileMaker biedt de optie voor digitaal ondertekenen, door middel van een klein venster waarop men met vingers een krabbeltje kan zetten. Dit wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt bij het aannemen van een postpakket, waar je ter bevestiging voor moet tekenen aan de deur. Met die krabbel laat je zien dat jij de juiste ontvanger van het pakket bent. In het onderwijs kan deze ondertekenen-functie van FileMaker worden gebruikt voor ouders die iets moeten tekenen. Denk aan een absentiebriefje of een toestemmingsformulier voor de schoolfotograaf. Wil je meer opties voor digitaal ondertekenen? Dan kun je FileMaker integreren met Signhost.

Hieronder vertellen we je meer over Filemaker. In het vergelijkingsdocument vergelijken we dit product (het onderdeel digitaal ondertekenen) met vergelijkbare oplossingen.

Verschillende varianten van FileMaker

Met deze instellingslicentie krijgt je gehele onderwijsinstelling toegang tot FileMaker Server en FileMaker Pro.

FileMaker Pro
FileMaker Pro bevat alle gereedschappen voor de ontwikkeling en de aanpassing van apps. Gebruik deze functies om apps snel en eenvoudig op maat te ontwerpen. Lees meer.

FileMaker Server: deel je gegevens op een veilige manier
FileMaker Server is snelle, betrouwbare serversoftware om je FileMaker Pro-databases te beheren. Deel apps en gegevens veilig met groepen gebruikers. Lees meer.

Nadat je de instellingslicentie voor FileMaker hebt besteld, krijg je gratis toegang tot FileMaker Go en FileMaker WebDirect. Met FileMaker Go voer je apps uit op een iPad en iPhone. Met FileMaker WebDirect voer je apps uit in een browser.

Waarom kiezen voor FileMaker?

Met deze oplossing van FileMaker:

  • onderteken je documenten op je iPad, iPhone of ander apparaat;
  • ontwikkel je apps;
  • registreer je leerling- en personeelsgegevens;
  • plan je al je projecten en evenementen;
  • krijg je toegang tot een bibliotheek met handige kennisclips;
  • beveilig je je ontwikkelde apps.

Het product werkt goed samen met:

  • Apple producten