Licentie

Power Apps - Per app

Met Power Apps maak je eenvoudig apps voor je onderwijsinstelling. Dit is de licentie per app.

  • De Power Apps licentie per app
  • Bouw eenvoudig apps die het werk makkelijker maken
  • Maak toepassingen op basis van Microsoft 365 gegevens en meer

Hieronder bestel je de Power Apps licentie per app. Wil je meer informatie? Lees dan meer over de (functionaliteiten) van Power Apps.

Power Apps afsluiten per app

Met deze licentie sluit je Power Apps af per app. Je moet als beheerder deze licentie koppelen aan een omgeving (en dus niet aan een medewerker). Een gebruiker kan hiermee één app bouwen en gebruiken met de volledige mogelijkheden van het programma. Oftewel: deze licentie per app geeft een gebruiker toegang tot één Power App of één portal voor één omgeving. Bekijk meer informatie over het verbruik of lees meer over Power Apps per app en hoe je deze toewijst.

Een gebruiker kan meerdere ‘per app’ licenties gebruiken. Zo is het mogelijk om meerdere oplossingen te gebruiken die gericht zijn op verschillende scenario’s, zonder dat er een licentie per gebruiker nodig is.

Wil je Power Apps liever afsluiten per medewerker? Bekijk dan de licentie Power Apps – Per gebruiker.

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaar. Plaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.

 

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft