Licentie

MSDN Platforms

Een MSDN (Microsoft Developer Network) abonnement geeft je toegang tot de ontwikkeltools, software, support en trainingen die je helpen als ontwikkelaar op het Microsoft Platform.

  • Test en ontwikkel applicaties
  • Evalueer software of creeer een testomgeving
  • Inclusief toegang tot de bibliotheek van Microsoft

Gebruik van de MSDN Platforms licentie

Deze software mag onbeperkt gebruikt worden, maar alleen voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen en demonstreren van applicaties, het evalueren van software of het simuleren van een omgeving om problemen vast te stellen. De software gebruiken op een andere manier, voor bijvoorbeeld verwerken van e-mail, spelen van games, het bewerken van een document wordt niet gedekt door de MSDN-abonnement licentie. Wanneer dit wel gebeurt, moet het onderliggende besturingssysteem ook normaal worden gelicenseerd voor Windows.

Licenties per gebruiker

MSDN-abonnementen zijn geregistreerd per gebruiker. Voor iedere gebruiker van MSDN-software zal een MSDN-abonnement moeten worden afgesloten. Meerdere gebruikers op 1 abonnement is niet toegestaan.

Wanneer software development projecten bijna zijn voltooid, kun je met een MSDN-abonnement ook eindgebruikers toegang geven tot de software, echter alleen om acceptatietests op je programma's uit te voeren.

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaarPlaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.

In het kort

  • Aanbieder
    Microsoft

Je hebt één van de volgende licenties ook nodig:

Basispakket Microsoft (incl. M365 A3 voor medewerkers)