Licentie

Plandisc Business - 1 jaar

Dit is de Plandisc Business licentie voor 1 jaar.

  • Coördineer en deel interactieve, cirkelvormige planningen
  • Schaf je aan per gebruiker
  • Met de basisfunctionaliteiten

Dit is de Business variant van Plandisc. Met deze variant schaf je Plandisc aan per gebruiker. Wil je Plandisc gebruiken voor meer dan 5 gebruikers? Dan is het voordeliger om te kiezen voor Plandisc Enterprise. Deze variant schaf je aan voor een onbeperkt aantal gebruikers. Ook bevat deze variant meer functionaliteiten dan Plandisc Business.

Let op: wanneer je Plandisc via ons aanschaft, zitten alle add-ons inbegrepen in de licentieprijs (zowel bij de Enterprise als de Business variant).

Lees alle informatie over Plandisc.

Veelgestelde vragen

Plandisc Enterprise sluit je af voor een onbeperkt aantal gebruikers (voor 2 jaar). Plandisc Business sluit je per gebruiker af (voor 1 jaar). Wil je Plandisc voor 5 of meer gebruikers aanschaffen? Dan is het voordeliger om te kiezen voor de Enterprise versie. Naast een onbeperkt aantal gebruikers, heeft deze variant meer functionaliteiten.
Ja, je kunt starten met een gratis proeflicentie. Vul hiervoor het aanvraagformulier in.
Ja, je kunt de Plandisc zowel met je Outlook als Google kalender verbinden.
Met Plandisc zorg je voor een volledig jaaroverzicht, compleet met alle details. Doordat je Plandisc kan integreren met andere platformen, creëer je één centraal punt van waaruit je toegang hebt tot alle planningen. Hierdoor zorg je voor een efficiëntere samenwerking en behoudt men het overzicht.
Na je bestelling ontvang je binnen twee werkdagen een bevestigingsmail met inloggegevens voor de Plandisc omgeving. In deze mail vind je ook een link naar de uitnodiging voor een online afspraak met Gaétan van Plandisc voor de gratis onboarding.
Je ontvangt een eenmalige factuur voor de gekozen looptijd. Let op: dit geldt ook voor het tweejarige contract. Naast de gebruikelijke servicekosten zijn er geen extra kosten per licentie.
Na het bestellen van de licentie(s) kun je een online afspraak inplannen met Plandisc voor een gratis onboarding. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen via het Plandisc supportcentrum. Vind je hier geen antwoord op je vraag? Bel dan naar +45 42 42 14 42 of stuur een mail naar Plandisc via gaetan@plandisc.com.
De Enterprise licentie is voor een onbeperkt aantal gebruikers. Je kunt licenties voor de Business variant uitbreiden via de website. Let op: vanaf 5 licenties ben je voordeliger uit met de Enterprise licentie.

In het kort

  • Aanbieder
    Plandisc

Meer info

Planningen maken in het onderwijs

Krijg als schooldirecteur meer zicht op planningen binnen de school

Gratis proeflicentie Plandisc

Vraag een proeflicentie aan en kom erachter wat Plandisc voor jouw school of bestuur kan betekenen.