Wie zijn wij?

Wij zijn op zoek naar een Administratief medewerker Servicedesk

Werk je praktisch, nauwkeurig en gestructureerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

APS IT-diensten is een begrip in het basis- en speciaal onderwijs. Met onze specialistische kennis ondersteunen wij bijna 100% van de scholen op het gebied van ICT en leveren wij een belangrijke bijdrage aan het digitaliseren van het onderwijs in Nederland. APS IT-diensten is een platte en informele organisatie. Ons compacte team bestaat uit betrokken collega’s die houden van aanpakken en samen toegevoegde waarde realiseren. Vanwege groei willen we onze Servicedesk uitbreiden.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je werkt vanuit huis, of je gaat naar ons moderne kantoor in Utrecht en maakt een praatje met collega’s. Daarna klap je je laptop open, kijkt of je reacties hebt op uitstaande vragen en bepaalt de prioriteiten. Vervolgens ga je aan de slag met het verwerken van mutaties in het CRM systeem: contactpersonen opvoeren en voorzien van de juiste rollen, of juist verwijderen. Nieuwe scholen toevoegen, bestaande scholen opheffen en fusies tussen scholen of besturen verwerken. De collega’s van Schooladvies hebben veel informatie naar aanleiding van bezoeken aan besturen en vragen of je dit wilt verwerken in het CRM-systeem.

Na een lekkere lunch in onze personeelsruimte haal je een frisse neus met collega’s. Het blijkt een drukke dag op de Servicedesk en je wordt gevraagd om mee te draaien in de telefooncentrale of te helpen bij het beantwoorden van vragen, die per e-mail binnen gekomen zijn. Er zijn diverse bestellingen geplaatst, die nog afgehandeld moeten worden en ook de collega van financiën is erg druk en vraagt of je kunt bijspringen bij het inboeken van wat facturen. Op weg naar huis kijk je tevreden terug op een afwisselende dag, waarbij je de gegevens in onze administratie actueler hebt gemaakt.

Wat vragen we van je?

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je minimaal over:

 • Mbo 4 werk- en denkniveau
 • de wil om een foutloze administratie te voeren
 • de wil om jezelf te ontwikkelen

Het leggen en onderhouden van contacten gaat je makkelijk af en we vinden het fijn als je meedenkt over het verder verbeteren van processen en procedures. Je werkt graag samen met collega’s, maar kunt ook goed zelf aan de slag.

Wij bieden

 • Een inspirerende, maatschappelijk relevante en informele werkomgeving
 • Hybride werken (minimaal 2 dagen op kantoor)
 • Eens per maand een gezamenlijke teamlunch
 • Gratis stoelmassage (10x per jaar)
 • Investering in jouw persoonlijke groei
 • Een salaris tussen € 2.300 - € 2.800 (afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten 
  en op basis van een fulltime dienstverband)
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, 25 verlofdagen en 12 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband)
 • Vergoeding voor thuiswerken en reiskosten

Enthousiast over deze functie?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar sollicitatie@apsitdiensten.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter: Annejet Middendorp van Middendorp Recruitment & Advies. Ze is bereikbaar op 06-29072705.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Hulp nodig? Of wijzigingen doorgeven?

Handige linkjes

Bekijk je licenties, lees de handleidingen of ga naar de wijzigingsformulieren.

Heb je vragen?

Onze Servicedesk staat elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar en is bereikbaar via 030 - 285 68 70 of info@apsitdiensten.nl