Webinars terugkijken

Regelmatig geven we webinars over verschillende onderwerpen. Zo hebben we bijvoorbeeld de applicatie Teams uitvoerig behandeld, maar ook aan het veilig delen van data hebben we aandacht besteed.

Op deze pagina vindt u de meest recente webinars.

 
SharePoint online - van klassiek naar modern

Binnen SharePoint zijn veel nieuwe functionaliteiten beschikbaar waardoor er nieuwe en interessante samenwerkmogelijkheden ontstaan. Bekijk dit webinar wanneer u meer wilt weten over de overgang van klassieke SharePoint-sites naar de moderne variant.

 

Advanced Threat Protection inrichten

Hoe voorkom ik dat medewerkers een ransomeware-mail openen en zo op een onveilige link klikken of een besmette bijlage openen? Dat is een terechte vraag. Want het kan helaas voorkomen dat er een besmet bestand of onveilige link verstuurd wordt naar iemand in uw organisatie. Daar kan Advanced Threat Protection bij helpen. Tijdens dit webinar vertellen we meer over het aanzetten van ATP en ook gaan we in hoofdlijnen in op de inrichting in een Office 365 beheeromgeving. 

Persoonsgegevens veilig in Office 365

In Office 365 zitten verschillende functies die kunnen helpen een datalek te voorkomen. Tijdens het webinar Persoonsgegevens veilig in Office 365 beantwoordt Menno Smidts de vraag of uw gegevens veilig zijn bij Microsoft. Vervolgens bespreekt hij welke type datalekken er bestaan en gaat hij in op de functies die u helpen een datalek te voorkomen. Denk aan Azure Information Protection en EM+S.

   

Veilig mailen en data delen

Naar aanleiding van het webinar Persoonsgegevens veilig in Office 365 kwam een groot aantal vragen binnen over veilig mailen met Office 365. Om die reden hebben we het webinar Veilig mailen en bestanden delen georganiseerd. In dit webinar hoort u hoe u met Advanced Threat Protection en Azure Information Protection veilig mailt en veilig data deelt.  

 

Samenwerken met leerlingen en leerkrachten in Teams

Microsoft Teams kan de samenwerking op school stimuleren. Een team van leerkrachten kan een kanaal aanmaken om daarin lesmateriaal te delen, notulen rond te sturen of te discussiëren over de laatste vergadering. Het is ook mogelijk als leerkracht om een opdracht met de klas te delen en deze na te kijken via Teams. In dit webinar bepreekt Maurits Knoppert de mogelijkheden en laat hij zien hoe u ermee aan de slag kunt.

 

 

Dummy