Licentie

Power Automate - Per gebruiker

Met Power Automate automatiseer je bepaalde werkprocessen zodat er minder handmatig werk nodig is, denk aan het goedkeuren van documenten. Dit is de licentie per gebruiker.

  • De Power Automate licentie per gebruiker
  • Automatiseer taken en processen
  • Zorg voor tijdswinst binnen je school of stichting

Hieronder bestel je de Power Automate licentie per gebruiker. Wil je meer informatie? Lees dan meer over de (functionaliteiten) van Power Automate.

Power Automate afsluiten per gebruiker

Met deze licentie sluit je Power Automate af per gebruiker (medewerker). Je moet als beheerder deze licentie koppelen aan een specifieke medewerker. De gebruiker kan een onbeperkt aantal stromen (binnen servicelimieten) bouwen en gebruiken met de volledige mogelijkheden van het programma.

Wil je Power Automate liever afsluiten per stroom? Bekijk dan de licentie Power Automate – Per stroom.

Kan ik de licenties jaarlijks afschalen of opzeggen?

De einddatum van deze licentie staat standaard op 31 december 2026, de einddatum van het Microsoft basispakket. Maar de licenties zijn, in tegenstelling tot het basispakket, wel jaarlijks opzegbaar. Ook kun je het aantal licenties jaarlijks afschalen. Wil je de licenties voor het komende jaar opzeggen of afschalen? Meld dat dan bij ons vóór eind november. Licenties opschalen kan op ieder moment van het jaar. Plaats hiervoor een extra bestelling in de webwinkel.