Digitaal lesgeven

Aan de slag met classroommanagement

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen, voor sommige leerlingen is dat even wennen. Daarom is het extra belangrijk om de aandacht van de klas erbij te houden tijdens de les, ook als zij op hun eigen apparaat werken. Digitale hulpmiddelen voor classroommanagement kunnen je daar goed bij helpen.

Ook wanneer er sprake is van een leerachterstand door de langdurige corona pandemie of wanneer leerlingen juist al verder zijn en extra vrijheid nodig hebben. Met een classroommanagement toepassing kun je leerlingen op hun eigen tempo door laten ontwikkelen.

Deze digitale hulpmiddelen gaan verder dan de leerplatforms Microsoft Teams of Google Classroom die vandaag de dag veel in de klas worden gebruikt. Dit nieuwe type klaslokaalbeheer is ontwikkeld om de leerervaring te verbeteren door adaptief te leren en het welzijn van elke leerling te ondersteunen. Om er zo voor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om optimaal te presteren en om jou als leerkracht extra ogen en handen te geven, zodat je de leerlingen 1:1 of in groepen kunt begeleiden, ongeacht de locatie of het type apparaat dat ze gebruiken.

In de komende weken zullen we een korte reeks video's aanbieden om je lessen aantrekkelijker en doeltreffender te maken met behulp van de nieuwste digitale technologie voor klasbeheer van Impero.

Hoe kan ik tijd in de les besparen met Digital Classroom Management?

Hoe kan ik leerlingen begeleiden die meer aandacht nodig hebben, terwijl ik andere leerlingen de vrijheid geef om te versnellen?

Deze video verschijnt binnenkort online.

Hoe kan ik leerlingen die snel afgeleid zijn, helpen om zich te concentreren op hun taak?

Deze video verschijnt binnenkort online.

Hoe kunnen docenten het welzijn van hun leerlingen en zichzelf waarborgen en vergroten?

Deze video verschijnt binnenkort online.

Wil je meer weten over classroommanagement van Impero? Ga dan naar deze pagina of vraag hier je demo aan.

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur.

030 2856 870 info@apsitdiensten.nl