Achter de schermen

Uitkomsten DPIA op Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive

Eind februari 2022 deelde het Ministerie van Justitie de uitkomst van haar Data Protection Impact Assessment (DPIA) op Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive. Ondanks dat er een aantal aandachtspunten zijn, denken wij dat deze DPIA goed nieuws is voor de scholen. Er is weinig aanleiding voor de onrust die op enkele plekken ontstond. We lichten het graag toe.

Onze visie op de DPIA

In dit document lees je meer over de risico's die naar voren kwamen in de DPIA, leggen we uit wat je als school kunt doen en geven we onze visie op de DPIA.

Handleiding: Richt je Microsoft 365 omgeving zo veilig mogelijk in

Maken jullie binnen de onderwijsorganisatie gebruik van Microsoft producten en -diensten? In deze handleiding beschrijven we een aantal stappen voor het beveiligen en beschermen van de privacy bij het gebruik. Ook bespreken we verschillende instellingen binnen de tenant en vertellen we wat de eventuele gevolgen zijn bij het uitschakelen van bepaalde functionaliteiten.

Ontvang elk kwartaal de nieuwe artikelen per mail

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl