Home

De Microsoft A5 bundels

Microsoft biedt verschillende opties om A5 producten te kopen. Zo zijn er verschillende bundels die weer samengesteld zijn uit verschillende producten. Ben je dus op zoek naar een specifiek product heb je vaak naast de losse aanschaf ook nog de keuze uit meerdere bundels waar dit product invalt.

Omdat je bij ons met het Microsoft basispakket beschikt over de meest uitgebreide mogelijkheid die er op A3 gebied bestaat, val je zodra je wenst uit te breiden in A5 producten. De A5 producten van Microsoft zijn de hoogte categorie producten die zij op dit moment bieden.

Twee producten los aanschaffen zijn vaak in verhouding nét zo duur als een bundel, dus ook wanner je op zoek bent naar één specifiek product is het vaak verstandig een bundel te kiezen.

De A5 bundels waar je op dit moment uit kunt kiezen:

Hieronder zie je een overzicht van alle mogelijke A5 bundels die er op dit moment zij en welke producten waarin zitten. Je kunt dit overzicht zowel horizontaal als verticaal lezen. Wil je echt meer lezen over de inhoud en wat bepaalde functionaliteiten inhouden, klik dan op de linkjes van de informatiepagina’s hierboven.

a5

Vragen of meer informatie?

Onze Servicedesk staat voor je klaar. We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. 030 2856870 info@apsitdiensten.nl