Nieuws

JimmyControl ondersteunt Chrome OS

Naast Android en iOS, ondersteunt JimmyControl nu ook Chrome OS. Voor deze ondersteuning wordt gebruikgemaakt van de Chrome Enterprise uitrol methode waardoor het niet nodig om handmatig software te installeren voor elke aparte Chromebook. Dit uitrollen gaat namelijk volledig via de cloud. 
 

Jaaropgave 2019 en Microsoft-registratie

Zoals ieder jaar is het nodig voor uw contactgegevens zoals adres, contactpersonen, aantal medewerkers, aantal FTE en aantal leerlingen te actualiseren op onze website. We vragen u daarom al uw gegevens te controleren en waar nodig aan te passen. Tegelijkertijd voert u de Microsoft-registratie 2019 uit. 

Veilig e-mailen: hoe regel ik dat?

Het veilig delen van data is na 25 mei natuurlijk nog belangrijker geworden. Wilt u hier meer over weten? Lees dan ons blog over dit onderwerp of kijk het webinar terug.

Belangrijk: doe updates op tijd

Met enige regelmaat stelt Microsoft updates ter beschikking. Met betrekking tot deze updates heeft er echter een verandering plaatsgevonden.

Nieuwe overeenkomst Adobe

Speciaal voor het primair onderwijs is er per 1 juni a.s. een nieuwe Adobe-overeenkomst ingegaan. In deze nieuwe overeenkomst worden de Adobe-varianten aangeboden op basis van het aantal fte uit de jaaropgave.

Analyse PO Raad: privacy Office 365 op orde

Er zijn geen aanwijzingen dat het gebruik van de clouddiensten van Microsoft problemen oplevert voor de privacy van leerlingen. De gebruikersvoorwaarden zijn getoetst aan het privacy convenant en het bijbehorende model bewerkersovereenkomst.